6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Uğur persenole teşekkür etti

 Balıkesir Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Sabri Uğur, 5 yıl birlikte görev yaptığı belediye personeli ile bir araya geldi. Başkan Uğur, kendisinin ve arkadaşlarının tüm belediye personelinden memnun olduklarını belirterek teşekkür etti.

Belediye Başkanı Sabri Uğur, 2004-2009 döneminin son mesai gününde, mesai saatinin bitiminde tüm belediye personeli ile bir araya gelip sohbet etti.

Son beş yılın hizmetlerine birlikte imza attıklarını ve birlikte başardıklarını belirten Başkan Uğur, "Birlikte geçirdiğimiz şu son 5 yıl, öyle inanıyorum ki, hepimiz için daima hayırla ve gururla yad edeceğimiz bir dönem oldu. Ben ve arkadaşlarım, sizlerle birlikte çalışmaktan dolayı büyük memnuniyet ve mutluluk duyuyoruz. Son derece başarılı bir dönemin son mesai gününün şu son dakikalarında, sizlerden duyduğum memnuniyet dışında söyleyebileceğim bir şey yok.

Demokrasinin güzel bir sürecini bir, iki gün içinde tamamlayacağız. Netice ile ilgili olarak en küçük bir şüphem yok. Pazar günü yapılacak seçimde sizlerin desteğini bekliyor, Pazartesi günü yeni dönemin ilk mesai gününde buluşmak üzere, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Geçen dönem boyunca, birlikte yaptığımız çalışmalarda, sabırla sizlere destek olan ailelerinize de lütfen selamlarımı iletin" dedi.

Konuşmasını tamamlayan Başkan Uğur, tüm personel tarafından dakikalarca alkışlandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Mart 2009 Cumartesi 10:18:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?