2
Mayıs
2024
Perşembe
BALIKESİR

Ünlü berbere büyük şok

Balıkesirli berber Selahattin Aytekin, internette müşterisini traş ederken gösterilen fotoğrafında katil olmakla suçlandığını görünce şoka girdi. Mesleğiyle ilgili yaptığı şovlarla ün kazanan Balıkesirli usta berber internet sitesi hakkında dava açmaya hazırlanıyor.

Balıkesir'de müşterilerini ateşle saç, baltayla sakal traşı ederek yaptığı ilginç şovlarla ünlenen Selahattin Aytekin, bir haber sitesinde, "Türklere özgü ölümler" başlıklı haberde yayınlanan 19 fotoğraf karesinden sonuncusunda kendisini görünce neye uğradığını şaşırdı. Müşterisini sakal traşı yaparken yayınlanan fotoğraf karesinin altında, "Tıraş olurken berberin rahatlatır diye boynu aniden sağa sola çevirme hareketi sonucu küt diye boynu kırılan müşterinin koltukta rahmetlik oluşu.

(Erzurum)" yazısını gören Selahattin Aytekin, gözlerine inanamadığını söyledi.
"Böyle birşey olamaz" diye tepki gösteren Selahattin Aytekin, söz konusu haber sitesi hakkında dava açmaya hazırlandığını belirtti. Aytekin, "Şu anda kendimi nasıl anlatacağımı bilemiyorum. İnternette dolaşırken bir haber duydum halen onun şokundayım. Ben şov dünyasına kendim kabul ettirmiş, yıllarca bu hizmeti vermiş bir insanım. İnternette dolaşırken kendimi katil olarak görüyorum, halen şoktayım. Haberlere bakarken kendi fotoğrafımı gördüm. Üzerinde baktım ki Türklere özgü ölümler yazıyor. Altını okuduğumda, bir müşterisini rahatlatmak maksadı ile boynunu kütleterek bir arkadaşımızı vefat ettirmiş, benim de fotoğrafımı vermişler. Katil damgasını yemişim. Ben ateşle, balta ile traş yapan birisiyim. Bu fotoğrafın da 7-8 yıllık mazisi vardır. En kısa zamanda avukatımla görüşüp gerekli hukuki yollara başvuracağım" dedi.

Şovmen berberin 25 yıllık müşterisi olan Cumhur Bozdağ, internetteki haberi görünce büyük bir şaşkınlık yaşadığını, inanamadığını söyledi. Bozdağ, "Selahattin o tarz hareketler yapmaz. Olsa olsa ufak tefek kazalar olur, benim sakalımı alırken bir taraflarımı kestiği olmuştur. Ama böyle bir şey kesinlikle yakıştıramam" diyerek tepkisini ve şaşkınlığını ifade etti. Öfkeli berber hakkını adalet önünde arayacağını tekrarladı. 

iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2012 Pazar 12:13:59
Güncelleme :16 Aralık 2012 Pazar 12:15:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?