5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Üsteğmen başına sıktı!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesindeki Üsteğmen Ö. Oğuz, evinde beylik tabancasıyla intihar etti. Ağır yaralı olarak Burhaniye Devlet Hastanesine getirilen Üsteğmen kurtarılamadı.

19. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı Burhaniye Topçu Taburu’nda görevli Üsteğmen Ö. Oğuz (34), saat 16.30 sıralarında, askeri lojmanlardaki evinde yalnız olduğu sırada beylik tabancasıyla başına ateş etti. Ağır yaralanan üsteğmen, eve gelen eşinin Garnizon’a haber vermesi üzerine kapıyı kırarak içeri giren mesai arkadaşları tarafından ambulansla Burhaniye Devlet Hastanesi’ne ağır yaralı olarak getirildi.

Üsteğmen Oğuz, burada doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Oğuz’un neden intihar ettiği henüz öğrenilemezken, üzücü olay yakınlarını ve arkadaşlarını yasa boğdu. Yaşamını yitiren Üsteğmen Ö. Oğuz’un evli ve 4 yaşında bir kız çocuk babası olduğu öğrenildi ve yıl içinde Hakkari den ilçeye tayin olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Bu arada sinir krizi geçiren üsteğmenin eşi, Edremit Asker Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2010 Pazartesi 22:00:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?