5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Uyuşturucu alemine baskın

UYUŞTURUCU ALEMİNE JANDARMA BASKINI

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Altınoluk beldesindeki evlerinde uyuşturucu partisi yapan öğrencilerine jandarma ekipleri baskın düzenledi. 4’ü öğrenci toplam 13 kişi göz altına alınırken, yaklaşık 200 gram esrar ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, bir ihbarı değerlendiren Edremit İlçe Jandarma Komutanlığı ile Altınoluk Jandarma Karakol Komutanlığı’na bağlı ekipler, beldenin Atatürk Caddesi üzerindeki bir apartman dairesine baskın düzenledi. Üniversite öğrencilerinin oturduğu daireye giren ekipler, uyuşturucu alemi yapan 4 üniversite öğrencisini suçüstü yakaladı. Operasyonun kapsamını genişleten jandarma ekipleri, daha sonra uyuşturucu kullandıkları ve sattıkları sanılan 9 kişiyi daha göz altına aldı.

Göz altına alınan toplam 13 kişinin üst aramalarından ve evlerinden yaklaşık 200 gram kubar esrar maddesi ile birlikte, esrar içiminde kullanılan yardımcı aparatlar bulunarak ele geçirildi. Üniversite öğrencileri G.Ö.(19), B.T.(19), R.T.(19), A.K.(19) ile birlikte Ç.A.(22), S.B.(30), M.E.(30), G.A.(20), E.O.E.(20), C.E.(22), G.K.D.(23), B.K. (27) ve O.S.(27) jandarma minibüslerine bindirilerek öğlen saatlerinde Edremit Adliyesi’ne sevk edildi. Öğrenci olan zanlılar, kendilerini görüntüleyen basın mensuplarını görünce kıyafetleri ile yüzlerini gizlerken, diğer zanlıların sakin tavırları dikkat çekti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYUŞTURUCU ALEMİNE JANDARMA BASKINI
UYUŞTURUCU ALEMİNE JANDARMA BASKINI
UYUŞTURUCU ALEMİNE JANDARMA BASKINI
UYUŞTURUCU ALEMİNE JANDARMA BASKINI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 17:31:00
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 18:37:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?