5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Vahşet çukurunda bir ceset daha!

Balıkesir'de, 25 gündür kayıp olan 3 gencin cesedinin bulunmasının ardından bir kişinin daha katledilip aynı yere gömüldüğü ortaya çıktı.

9 Ocak tarihinde ortadan kaybolduktan sonra bir daha haber alınamayan Samet Erkutoğlu (17), Ercan Altuntaş (20) ve Serkan Özmen (30) isimli 3 gencin, polisin araştırması neticesinde öldürüldüğü tespit edildi. Kayıp gençlerin cep telefonlarıyla yaptıkları son görüşmelerle ilgili teknik takip yapan polis, adam kaçırma ve cinayet olayıyla ilgili olarak toplam 7 şüpheliyi yakaladı. M.İ., M.E.Ç., F.D., S.F., A.Ç., Z.Y. ve K.D. isimli toplam 7 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ifadeleri ışığında 3 gencin cesedi Balıkesir'e 25 kilometre mesafedeki dağlık arazide gömülmüş olarak bulundu.

Şüphelilere bugün akşam saatlerinde yer gösterme yaptırıldı. Zanlılardan M.İ, 3 gencin dışında, onlardan 4 gün evvel kaybolan Mehmet Durna'yı da öldürüp gömdüklerini itiraf etti. Maktullerden Serkan Özmen'in dün cesedinin çıkarıldığı çukur bugün tekrar kazıldı. Savcı nezaretindeki yapılan kazılara, çukurdan su çıkması üzerine bir süre ara verildi. Bölgeye sivil savunma ekipleri çağrılırken, suyun tahliye edilmesinden sonra çukur yeniden kazılıp, Mehmet Durna'nın cesedine ulaşılmaya çalışılacak.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2010 Perşembe 17:27:04
Güncelleme :4 Şubat 2010 Perşembe 18:21:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?