7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Vali Arslan Ayvalık'ı ziyaret etti

Balıkesir’in çiçeği burnunda Valisi Yılmaz Arslan, Edremit Körfezi’ndeki resmi ziyaretlerine devam ediyor.

Edremit ve Burhaniye ilçelerinden sonra Ayvalık’a gelen Vali Yılmaz Arslan, burada Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant tarafından kapıda karşılandı. Kaymakamlık makamında bir bilgilendirme toplantısına katılan Vali Arslan çıkışta gazetecilerin sorularını cevapladı.

AYVALIK’A KAMERA SİSTEMİ
Ayvalık’a daha öncede geldiğinin ve ilçenin bir turizm kenti olduğunun altını çizen Vali Arslan, ilçe için yapılacak çalışmalarda kamera sistemine önem vereceklerini belirterek, “Kentlerde yaşanan temel sorunlardan biri de kenti takip etmek acısından önemli olan kamera sistemidir. Buna bizim de önem vermemiz gerekiyor. Burada da kentlerde ki gibi kamera sistemi başlatılacak olup girişler, çıkışlar, ana meydanlar kurulacak sistem ile kontrol edilecek. Çünkü buna önem vermemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

Ayvalık’ta, aynı zaman da çok sayıda tescilli tarihi bina olduğunu söyleyen Vali Arslan, bu konuda da, “Bura da bakıma muhtaç çok bina var. Bu konu da çalışmalar yapılacak dedi.

Protokol beraberliğinde yürüyerek Ayvalık Belediyesine gelen Vali Arslan, burada Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen’i makamında ziyaret etti. Vali Arslan burada belediye çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldıktan sonra ilçeden ayrılarak Balıkesir’e döndü.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2009 Cuma 13:15:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?