5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Vali Arslan'a 10 numaralı forma

BALIKESİRSPOR'DAN VALİ ARSLAN,     Balıkesirspor Kulüp Başkanı Rafet Çetinel Vali Yılmaz Arslan'ı makamında ziyaret etti. Başkan Çetinel, Vali Arslan'a sırt numarası 10 olan Yılmaz Arslan yazılı Balkes forması hediye etti.

2. LİG SEVİNCİ
Balıkesirspor yönetim kurulu Vali Yılmaz Arslan'ı ziyaret etti. TFF 3. Lig Yükselme Grubu'ndan TFF 2. Lig'e yükselme başarısını gösterek 13 yıllık hasreti sona erdiren Balıkesirspor'un yönetim kurulu başkanı Rafet Çetinel, Vali Arslan'a Balıkesispor'a yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür etti. Başkan Çetinel, Vali Yılmaz Arslan'a sırt numarası Balıkesir'in plakası olan 10 ve Yılmaz Arslan yazılı kırmızı beyaz Balkes forması hediye etti.

Üzerinde adının yazılı olduğu 10 numaralı özel formayı çok beğenen Vali Yılmaz Arslan bu özel hediye için başkan Çetinel'e teşekkür eti. Vali Yılmaz Arslan 2. Lig biletinin alındığı final maçında yaşadıkları heyecanı kulüp yöneticileriyle tekrar paylaşırken takımın üst lige çıkmasından dolayı İlin valisi olarak büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Vali Arslan 2. Lig'de Balıkesir'i iki takımın birden temsil edecek olmasının çok daha güzel ve önemli bir avantaj olacağını belirterek Balıkesirspor ve Bandırmaspor'un 2 Lig'de de başarılı olacaklarına inandığını ifade etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2010 Perşembe 18:55:02
Güncelleme :13 Mayıs 2010 Perşembe 19:10:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?