6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Vali Hatipoğlu Bigadiç'te

Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu, Bigadiç'te incelemelerde bulundu. Hatipoğlu, kaymakam ve belediye başkanından huzurevi inşaatı hakkında bilgi aldı.

Vali Selahattin Hatipoğlu, Bigadiç'te inşa edilen huzur evi binasının ilçe milli eğitim müdürlüğü, öğretmen evi yada halk eğitim merkezi olarak değerlendirilmesiyle ilgili yerinde inceleme yaptı. Kaymakam Süleyman Yıldırım ve Belediye Başkanı Davut Uzuner ile birlikte huzurevi inşaatını gezen Vali Hatipoğlu, bu binanın huzurevi için çok büyük olduğunu başka bir şekilde değerlendirilebileceğini kaydetti.

Kaymakam ve Belediye Başkanından bilgi alan Vali Hatipoğlu, binanın öğretmen evi, halk eğitim merkezi ve ilçe milli eğitim müdürlüğünün yer alacağı bir bütün kompleks olarak değerlendirilebileceğini belirterek çalışmaların en kısa zamanda başlaması için talimat verdi.

Belediye Başkanı Davut Uzuner, binanın huzurevi inşaatı olarak Bigadiç halkının büyük katkıları ile yapıldığını ancak imkansızlıklar yüzünden inşaatın yarım kaldığını, bugün en iyi şekilde değerlendirilmesinin uygun olacağını söyledi. Kaymakam ve belediye başkanı ile istişarelerde bulunan Vali Selahattin Hatipoğlu, daha sonra ilçeden ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2009 Perşembe 15:44:20
Güncelleme :5 Şubat 2009 Perşembe 16:23:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?