3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Vali Hatipoğlu iftar yemeği verdi

Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu'nun verdiği iftar yemeğiyle milletvekilleri, kaymakamlar ve belediye başkanları ile medya kuruluşlarının temsilcileri bir araya geldi. 

Otel Basri'nin Diva Salonu'nda, Vali Selahattin Hatipoğlu'nun ev sahipliğinde verilen iftar yemeğine, AK Parti Balıkesir milletvekillerinden AK Parti MYK üyesi Ahmet Edip Uğur, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi İsmail Özgün ile CHP Balıkesir Milletvekili Ergün Aydoğan, Balıkesir Belediye Başkanı Sabri Uğur, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Gökçınar, İGM Başkanı Mehmet Akif Okur, AK Parti İl Başkanı Adil Çelik, MHP İl Başkanı Ahmet Yaraş, CHP İl Başkanı İrfan Barış, Balıkesir'deki yerel basın kuruluşlarının sahipleri, ulusal ve uluslararası yayın yapan basın kuruluşlarının il temsilcileri, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, birim amirleri katıldı. 

İftar yemeğiyle birlik ve beraberliğin sağlanmasını amaçladığını belirten Vali Hatipoğlu, "İl Genel Meclisi toplantısı, kaymakamlar ve belediye başkanlarıyla toplantı, il emniyet komisyonu toplantımız sebebiyle çok sayıda bürokrat ilimize geldi. Dolayısıyla böyle bir iftar yemeği gereği doğdu. Bu vesileyle bütün birim amirleriyle, sivil toplum kuruluşları ve basınımızla beraber böyle bir iftar yemeği düzenledik. Gayemiz, bir araya gelmek, birlik ve beraberliğin sağlanması. Sayın milletvekillerimiz de iştirak etti. Umuyorum amacına ulaşmıştır. Bu vesileyle tüm kıymetli Balıkesirlilerin mübarek Ramazanlarını tebrik ediyorum, hayırlı Ramazanlar diliyorum" dedi. 

İftar vaktinin gelmesiyle hep birlikte oruçlarını açan davetliler, daha sonra bir hocanın eşliğinde sofra duası okudu. İftar yemeğinde günün yorgunluğu atılırken, medya mensupları ve bürokratlar kendilerine tahsis edilen masalarda sohbet etme imkanı buldu. Vali Hatipoğlu, iftar yemeğine gösterilen ilgiden dolayı katılımcılara teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2008 Cuma 16:42:08
Güncelleme :5 Eylül 2008 Cuma 17:12:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?