6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Vali Hatipoğlu veda ediyor

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanıp Bakanlar Kurulu'na sunulan ve Cumhurbaşkanı tarafından onaylanarak Resmi Gazete'de yayınlanan atama kararnamesi ile Balıkesir'den merkeze çekilen Vali Selahattin Hatipoğlu, veda turlarına başladı.

Vali Hatipoğlu, Kepsut ve Dursunbey ilçelerinde kayamakamlıkları ziyaret ederek mülki ve askeri erkan ile vedalaştı.

Vali Selahattin Hatipoğlu'nu Dursunbey ilçe girişinde Kaymakam İbrahim Küçük, Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz ve daire amirleri karşıladı. Kaymakamlık binasına kadar konvoy eşliğinde giden Vali Hatipoğlu için kaymakamlıkta düzenlenen veda toplantısında, Dursunbey Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, Cumhuriyet Savcısı Orhan Cuni, Orman İşletme Müdürü Cemal Yeşilyaprak da hazır bulundular. Kaymakam Küçük'ün odasında dinlendikten sonra toplantı odasına geçen Vali Hatipoğlu, burada yaptığı konuşmada, 1988 yılında müfettişlik yaparken bir ay kaldığı Dursunbey'in kendisinde ayrı bir yeri olduğunu söyledi.

Vali Hatipoğlu, görev yaptığı 3.5 yıllık sürede Dursunbey'e ayyrı bir önem verdiklerini kaydetti. İlçenin dağlık ve kırsal alanda olması, Balıkesir'in en çok köyü bulunan ilçe olması bakımından da ayrı bir önemi olduğunu belirten Vali Hatipoğlu, Balıkesir'deki görev süresi sona ererken, b.ugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolmayı son derece müsterih olduğunu ifade etti.

Kaymakam İbrahim Küçük ve Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz'ın da kısa bir konuşma yaptığı toplantıda, Vali Hatipoğlu ile yapılan çalışmalarda işlerin yüzde 80'lik kısmının tamamlandığı belirtilerek kendisine teşekkür edildi. Kaymaklıktan sonra adliyeye geçen Vali Hatipoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş'u ziyaret etti. Adliyeden belediyeye geçen Hatipoğlu, Dursunbey Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz ile de vedalaştı. Kaymakam ve Belediye Başkanı ile birlikte Eğinli Camisi'nde Cuma Namazını kılan Vali Hatipoğlu, daha sonra Suçıktı mesire yerindeki alabalık tesislerinde düzenlenen öğle yemeğine katıldı. Vali Hatipoğlu, ilçeden ayrılırken tüm daire müdürleri ve görüştüğü herkesle kucaklaşıp helalleşti.

Dursunbey'den önce Kepsut'a uğrayan Vali Hatipoğlu, burada da Kaymakam, Belediye Başkanı ve tüm daire müdürleriyle düzenlenen toplantıda bir araya gelip vedalaşırken, bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmalar için teşekkür etti. Vali Selahattin Hatipoğlu'nun ilçelere veda ziyaretleri devam ediyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2009 Cumartesi 16:24:21
Güncelleme :20 Haziran 2009 Cumartesi 16:28:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?