3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Vali protokolle bayramlaştı

Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu ve Belediye Başkanı Sabri Uğur, şehir protokolüyle tek tek bayramlaştı. Vali Hatipoğlu daha sonra beraberindekilerle birlikte Balıkesir Huzurevi ve Müşerref Yırcalı Çocuk Yuvası'nı ziyaret etti.


Balıkesir'deki bayramlaşma törenine Vali Selahattin Hatipoğlu ve eşi Seyhan Hatipoğlu, Belediye Başkanı Sabri Uğur, AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Özgün, CHP Balıkesir Milletvekili Ergün Aydoğan, MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Garnizon Komutanı Tümgeneral Ali Erdinç, İl Jandarma Komutanı Kurmay Kıdemli Albay Mehmet Tural, AK Parti İl Başkanı Adil Çelik, BAÜ Rektörü Şerif Saylan, İGM Başkanı Mehmet Akif Okur, çok sayıda daire müdürü, subay ve vatandaş katıldı. Yaklaşık iki saat süren bayramlaşma töreninde farklı partilerin milletvekilleri bir araya geldi. Belediye binasındaki bayramlaşma töreninde Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği dinletisi verdi.


Bayramlaşma töreninin ardından Balıkesir Huzurevi'ni ziyaret eden protokol, şiir ve şarkılarla karşılandı. Huzurevi yemekhanesinde askeri ve devlet erkanını karşılayan yaşlılar, unutulmadıkları için sevinçli olduklarını söyledi. Huzurevi sakinlerinden 76 yaşındaki Mehmet Benli ve 75 yaşındaki Zuhal Kır, Vali Selahattin Hatipoğlu'na 'bayram şiiri'ni okudu. 82 yaşındaki Habil Yaman ise okuduğu şarkılarla alkış topladı. Vali Hatipoğlu, huzurevi sakinlerine teşekkür ederek bayramlarını kutladı. Tören Müşerref Yırcalı Çocuk Yuvası'nda devam etti. Vali Selahattin Hatipoğlu ve eşi Seyhan Hatipoğlu, Belediye Başkanı Sabri Uğur, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Rona Yırcalı ve yetkililer, çocukları sevindirdi. Miniklere hediyeler vererek bayramlarını kutlayan Seyhan Hatipoğlu, çocuklarla tek tek ilgilendi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 19:22:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?