3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Vali'den bayram mesajı

Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınlayıp, tüm Balıkesirlilerin bayramını kutladı. Hatipoğlu, bayram sevinicinin paylaşılması gerektiğini söyledi.


Ramazan Bayramı'nda büyüklerin ve akrabalar ile muhtaç, yoksul, kimsesiz ve hastaların hatırlanması gerektiğini söyleyen Vali Hatipoğlu, herkesin bayram sevincinin paylaşıldıkça güzel olduğunu vurguladı. Halkın bayramını kutlayan Vali Selahattin Hatipoğlu'nun mesajında şu görüşlere yer verdi;
"Mübarek Ramazan Bayramı'na ulaşmanın mutluluk ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Bilindiği üzere bayramlar, sevgi, saygı ve hoşgörü, birlik ve beraberlik, yardımlaşma ve bağışlama gibi yüce duyguların yoğun olarak yaşandığı müstesna günlerdir. Bu nedenle, bayram günlerinde, başta büyüklerimiz ve yakınlarımız olmak üzere muhtaç, yoksul, kimsesiz ve hasta olan vatandaşlarımız ziyaret edilerek hatırlanmalı ve bayram sevinci paylaşılmalıdır. Bu duygularla, Ramazan Bayramının ülkemiz ve milletimiz için birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının daha da güçlenmesine vesile olması dileğiyle, ilimizde görevli mülki, askeri ve adli erkanla tüm daire amir ve memurlarının, sivil toplum kuruluş mensuplarının ve basın camiasının ve değerli Balıkesirli vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım."

iha
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2008 Pazar 13:43:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?