3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Vali'den duble yola inceleme

Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu, Bandırma-Gönen karayolunda duble yol çalışmalarının başladığını belirterek, Bandırma-Susurluk karayolunun da bu sene tamamlanacağını söyledi.

Vali Selahattin Hatipoğlu, Bandırma Kaymakamı Salih Keser'le birlikte yapım çalışmaları başlayan Bandırma-Gönen karayolunda incelemelerde bulundu. Vali Selahattin Hatipoğlu, yapımı yarım kalan Bandırma-Susurluk karayolunun bu sene tamamlanacağını belirterek, Karayolları Müdürlüğü'nün yol yapım çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Bandırma-Gönen karayolunda Valilik İl Özel İdaresi tarafından çalışma başlatıldığını ifade eden Hatipoğlu, "Bandırma-Susurluk karayolunu biz yapacaktık ancak Karayolları yeniden çalışmalara başladı. Bizde Valilik olarak Bandırma-Gönen karayoluna yoğunlaştık. Çalışmaları devam eden yolun altyapısı İl Özel İdaresi tarafından yapılacak. Balıkesir Valiliği olarak Bandırma'daki çalışmalara, projelere desteğimiz sürüyor. Bandırma Belediyesi tarafından devralınan Tekel binasının Bandırma'ya kazandırılmasında gerekli kaynağı biz sağlayacağız, çalışmaları yapacağız. Bandırma Belediyesi bina için sadece ihale açacak. Öte yandan geçtiğimiz günlerde inceleme yaptığım Bandırma Belediyesi'ne ait eski iskele binasındaki restorasyon çalışmalarını da Valilik olarak biz destekliyoruz. Burasınıda Bandırma halkına kazandıracağız" dedi.

.
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2008 Cumartesi 15:19:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?