2
Mayıs
2024
Perşembe
BALIKESİR

Validen köprülü kavşağı bitirin talimatı

VALİ ARSLAN KAMU YATIRIMLARINI İNCELEDİ

Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, ağız ve diş sağlığı merkezinin yeni hizmet binası inşaatı ile Batı Çevre Yolu-Edremit yolu bağlantısında incelemelerde bulundu.

Vali Yılmaz Arslan beraberinde İl Sağlık Müdürü Hasan Yılmaz olduğu halde Bahçelievler Mahallesi'nde inşaatı süren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yeni hizmet binasını inceleyip, İl Sağlık Müdürü Hasan Yılmaz'dan inşaatla alakalı bilgiler aldı. 8 bin metrekaresi kapalı toplam 16 bin 364 metrekarelik alanda inşaatı devam eden 50 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin (ADSM) 31 Aralık 2011 tarihinde bitirilmesi planlanıyor. 4 milyon 880 bin TL bedelle ihalesi yapılan ADSM'nin Balıkesir ve ilçeleri için büyük önem taşıyor. Bu arada, Başhekim Zekai Kafaoğlu'nun yönetimindeki Diş Hastanesi, Bakanlık denetiminden 100 tam puan aldı. Her yıl yapılan 'Kalite ve Performans' değerlendirmesinde tüm dallarda tam not alan Balıkesir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi zirvedeki yerini koruyor. Denetime ülke çapında bin 75 hastane, 125 ADSM'nin katıldığı bildirildi. Balıkesir'de yer alan 24 sağlık kuruluşu arasında tam puan alan tek kurum olduğu belirtilen ADSM'nin başhekimi Dt. Zekai Kafaoğlu, başarıda asıl kahramanın özveriyle çalışan kurum personeli olduğunu söyledi. İnşaatı hızla devam eden yeni binada uzman kadro ve modern cihazlarla hizmet verecek olan Balıkesir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde hijyene büyük önem veriliyor.

Vali Yılmaz Arslan, Ağız ve Diş Sağlığı yeni bina inşaatındaki incelemelerinin ardından, İzmir Yolu - OSB, OSB - Edremit yolu arasında ulaşıma açılarak şehir içindeki trafiğin rahatlamasını sağlayacak olan Batı Çevre Yolu ve OSB girişindeki köprülü kavşak çalışmalarını inceledi. Burada yetkililerden teknik bilgi alan Vali Arslan, Karayolları Bölge ve şube yetkilileri ile müteahhit firma görevlisine çalışmaların bir an önce tamamlanması için talimat verdi.

VALİ ARSLAN KAMU YATIRIMLARINI İNCELEDİ
VALİ ARSLAN KAMU YATIRIMLARINI İNCELEDİ
VALİ ARSLAN KAMU YATIRIMLARINI İNCELEDİ
VALİ ARSLAN KAMU YATIRIMLARINI İNCELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2011 Çarşamba 21:12:00
Güncelleme :3 Şubat 2011 Perşembe 09:48:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?