6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Vali'den veda yemeği

Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu, İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı ve üyelerine veda yemeği verdi. 5 yıl önce seçilerek göreve gelen İGM üyelerine hizmetleri için teşekkür eden Vali Hatipoğlu, 29 Mart'ta yenilenecek mecliste hizmetlerin devam edeceğini söyledi.

Asya Termal Otel'de düzenlenen yemeğe, Vali Selahattin Hatipoğlu, İGM Başkmanı Mehmet Akif Okur, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Metin Özgür, vali yardımcıları, İGM üyeleri ile daire müdürleri katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Vali Hatipoğlu, İGM üyelerine hizmetleri için teşekkür etti. Hatipoğlu, "Beş yıllık süre içinde, benimle 3 yılı aşan bir sürede Balıkesir'imizin en ücra köşelerine ve şehir merkezlerine devletimizin imkanlarını en iyi şekilde kullanmanın gayreti içerisinde olduk. Seçilmişler ve atanmışların bir arada görev yaptığı bu müstesna kurumda çalıştığınız sürede sergilediğiniz çalışma Türkiye'mize örnek olmuştur. Uyumlu, karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı hizmet anlayışı içerisinde Balıkesir'imizin daha da ileriye gitmesi, yaşam standardının artması için büyük gayretler gösterdiniz. Bu hizmet dönemi Balıkesir'de uzun yıllar hayırla yad edilecektir, buna inanıyorum. Yemeğimiz veda yemeği, ancak, hiçbir zaman veda etmiyoruz. Bizler her zaman beraberiz, görev süresinin bitmesi her şeyin biteceği anlamına gelmiyor. Dostluğumuz ve arkadaşlığımız bundan sonra da sürecektir" dedi.

İGM Başkanı Mehmet Akif Okur da Vali Hatipoğlu'na bu anlamlı jesti ve övgüleri için teşekkür etti. 5 yıllık hizmet süresinin son günlerine geldiklerini belirten Okur, İGM'nin elde ettiği başarıda Vali Selahattin Hatipoğlu'nun da payı olduğunu belirtti. İGM Başkanı Okur, "Bu 5 yıllık süreyi kısaca değerlendirdiğimizde, sayın valimiz her zaman bizlerin yanında, gerektiği zaman arkamızda durarak, zorluklarımızda bizlere yardımcı olmuştur. Kendilerini, dertlerimizi ve mutluluklarımızı paylaşan bir ağabey olarak gördüğümü ifade ediyorum. Onunla güç kazandık, eğer bugün bir yere geldiysek bu sayın valimizin hüsnü kabulü, bize destek ve cesaret vermeleriyledir. Bu yasada çok büyük değişiklikler oldu. Sayın valilerimizin bu yasaya, ilgili genelgelere destek olmaları bizleri bu hale getirmiştir" dedi.
Vali Selahattin Hatipoğlu, yemeğin ardından İGM üyelerine plaket verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 11:27:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?