6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Vekili duygulandıran anlar

AK Parti Balıkesir milletvekili İsmail Özgün, Havran ilçesine bağlanan Çakmak köyünü ziyareti sırasında gördüğü ilgi üzerine gözyaşlarına hakim olamadı.

Ak Parti heyeti, Çakmak köyü girişinde 400 kişi tarafından Türk bayrakları ile karşılandı. 60 motosiklet ile heyete eskortluk yapan köylüler, İsmail Özgün ve diğer partililere sarılabilmek için birbirleriyle yarıştı. AK Parti milletvekili İsmail Özgün, köy meydanına asılan dev AK Parti bayrağını görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Özgün, köy halkına hitaben yaptığı konuşmada, "Yıllardır milletvekilliği yapıyorum. Böyle güzel bir ilgi ve sevgi görmedim. Siz bizleri sevginizle yücelttiniz, bu tabloyu gören
her partili duygulanır. Bu sevginin tarifi yok. Hepinizden Allah razı olsun" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

"RAHMETLİ EŞİM BANA OY ATMAYACAĞINI SÖYLEDİ"
Milletvekili Özgün, bu köyün İvrindi'den Havran'a bağlanması için köy halkına yardımcı olduğunu belirterek, "Bir defasında rahmetli eşimle geldim. Siz bu sevgi gösterisini o zaman da göstermiştiniz. Eşim bana, 'Eğer bu köyün isteklerini yerine getirmezsen sana oy vermem' demişti. Bu köy benim ikinci köyüm. Benden siz İvrindi ile Çakmak yolunu düzeltmemi istediniz, yerine getirdim. Şimdi su meselesi var, onu da il genel meclis üyesi arkadaşlarımla en kısa zamanda halledeceğim. Çakmak köyü ile Havran arasındaki yol da genişletilecek. Sizlerden oy istemiyorum. Çünkü siz zaten bu ilgi ve göstermiş olduğunuz sevgiyle kararınızı çoktan vermişsiniz. Buradan bir oy bile başka partiye çıkmaz. Şimdiden Allah razı olsun" dedi.

İsmail Özgün'ün konuşması sık sık, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, durmak yok yola devam" sloganları ile kesildi.
AK Parti Balıkesir milletvekili İsmail Özgün, köy halkının isteği üzerine, kadınlı erkekli yaklaşık 400 kişi ile AK Parti'nin sloganı haline gelen, "Beraber yürüdük biz bu yollarda" şarkısını söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 16:48:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?