3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

'Vergi Haftası' kutlamaları

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 19. Vergi Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. 

Burhaniye ilçesinde Vergi Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Vergi Dairesi Müdürü Veysel Sakarya ve yardımcılarını makamında kabul eden Kaymakam Tütüncü, vergi bilincinin geliştirilmesi için öğrenciler arasında vergi konulu yarışmalar düzenlenmesi gerektiğini söyledi. Var olmanın ve ayakta kalmanın vergiye bağlı olduğunu belirten Kaymakam Bekir Şahin Tütüncü, "Mevzuatınıza aykırı değilse öğrenciler arasında vergi konulu yarışmalar yapalım. Bunun için öğrencilere çeşitli ödüller verelim. Bu ödülleri biz karşılarız. Tüm esnaflar fiş vermeli ve vatandaşlar da fiş almalı" dedi. 

Geçtiğimiz aylarda öğrenciler arasında fiş toplama yarışması düzenlendiğini belirten müdür Veysel Sakarya, "Öğrencilerimiz bu yarışmaya çok büyük ilgi gösterdi. İlçemizde bin dolayında öğrenci bu yarışmaya katıldı. Bizim de hedef kitlemiz öğrenciler. Vergi bilincinin gelişmesi için okullarda mektuplar dağıtacağız" diye konuştu. 

Bu arada vergi dairesi müdür ve yetkili personeli ilçe Emniyet Müdürü Metin Sevil makamında ziyaret ederek rozet kendisine rozet taktı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2008 Salı 17:31:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?