5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Web randevu dönemi başladı

KAYMAKAMLIKTA WEB RANDEVU KOLAYLIĞI

Balıkesir’in Edremit Kaymakamlığı, resmi internet sitesinde uygulamaya koyduğu ‘web randevu’ sistemi ile vatandaşların Kaymakamlık makamına kolayca ulaşabilmesine olanak tanıyor.

İçişleri Bakanlığı’nın uygulamaya koyduğu ‘e-içişleri projesi’ kapsamında Edremit Kaymakamlığı’nın ‘www.balikesir-edremit.gov.tr’ adresli resmi internet sitesinde ‘web rendavu’ sistemini halkın hizmetine açıldı.

Ülke genelindeki tüm kaymakamlıkların resmi internet sitelerinde uygulanmaya başlayan ‘e-içişleri projesi’ dahilinde, kaymakamlıklar ile bağlı diğer kurumların resmi yazışmaları da elektronik ortamda gerçekleştirilebiliyor.

Konuyla ilgili görüşlerini belirten Edremit Kaymakamı Şefik Aydın, “Gün geçtikçe gelişen teknolojinin nimetlerinden faydalanan İçişleri Bakanlığımız, Kaymakamlıkların resmi internet sitelerinde halka da kolaylıklar sağlamaya başladı. Bu bağlamda, Edremit Kaymakamlığı’nın resmi web sitesinde artık vatandaşlar, ev veya iş yerlerinden internete girip, kaymakamlığımızın sitesini kullanarak kurumumuzdan kolayca randevu alabileceklerdir. Bu randevu talepleri görevlilerimiz tarafından hızla okunup değerlendirilecek ve ayrıca gelen istek ve öneriler de dikkate alınacaktır. Sitemizdeki, randevular dahil tüm yazışmalar İçişleri Bakanlığı görevlilerince de incelenmektedir. Vatandaşlarımızın internet ortamından bize ulaşarak yaptıkları her türlü istek de dikkate alınacaktır. Randevu talep formu sayesinde vatandaşlarımızın Kaymakamlık binamızın kapısına gelmesine bile gerek kalmayacaktır” dedi.

KAYMAKAMLIKTA WEB RANDEVU KOLAYLIĞI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2010 Cuma 13:02:00
Güncelleme :25 Haziran 2010 Cuma 14:05:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?