2
Mayıs
2024
Perşembe
BALIKESİR

Yağmur kaza getirdi!

EDREMİT’TE YAĞMUR, KAZALARA NEDEN OLDU

Balıkesir’in Edremit ilçesinde aniden başlayan ve yaklaşık yarım saat süren yağmur trafik kazalarını da beraberinde getirdi.

Başlamasından itibaren 15 dakika etkili olan ve yaklaşık yarım saat yağan sağanak yağmur, ilçenin bir çok noktasında trafik kazaları yaşanmasına neden oldu. İlçeye bağlı Zeytinli beldesi yakınlarında bulunan Kipa isimli alışveriş merkezi önündeki kavşakta meydana gelen trafik kazasında ölen yada yaralanan kimsenin olmaması sevindirdi. 10 AT 236 plakalı ve römorklu bir traktör ile Çanakkale istikametinden Edremit istikametine seyreden ve yeşil ışıkta yoluna devam eden 10 LD son rakam grubu alınamayan özel otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle traktör sürücüsü yere düşerken, kazada yaralanan olmaması sevindirdi.

Aynı saatlerde ise, E-87 Karayolu’nun Zeytin Kavşağı ve daha bir çok kavşakta ve şehir içinde maddi hasarlı trafik kazaları meydana geldi. Polis ve jandarma ekipleri akşam saatlerine kadar trafik kazaları ihbarlarıyla ilgilendi. Akşam saatlerinde bulutların çekilmesiyle açılan hava, yerini güneşe bıraktı.

EDREMİT’TE YAĞMUR, KAZALARA NEDEN OLDU
EDREMİT’TE YAĞMUR, KAZALARA NEDEN OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2011 Cuma 17:17:05
Güncelleme :3 Haziran 2011 Cuma 17:32:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?