6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Yardım derneği yardım bekliyor

Balıkesir’in Edremit Körfez Feneri Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Erol’a sürpriz doğum günü partisi yapıldı. Başkan Erol, yapılan sürpriz partiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, derneğin yardımlara ihtiyacı olduğunu söyledi.

Körfezdeki tüm ilçe, belde ve köylerinde yıllardır yardımlaşma çalışmaları yapan Edremit Körfez Feneri Yardımlaşma Derneği’nde doğum günü coşkusu yaşandı. Dernek başkanı Mustafa Erol, binaya gelir gelmez karşısında doğum günü pastasını görünce şaşırdı ve yaptığı konuşmada derneğin bağışlara ihtiyacı olduğunu söyledi. Dernek yönetimi ve sevenleri tarafından hazırlanan sürpriz doğum günü partisi karşısında duygulu anlar yaşayan başkan Erol, hediye yağmuruna tutuldu.

Yardımlaşmanın öncelikle aileden başlaması gerektiğini söyleyen başkan Mustafa Erol, “Derneğimiz bünyesindeki yönetim kurulu üyelerimiz ve diğer tüm üyelerimiz, yardımlaşmanın önemini ve etkisini çok iyi bilen insanlardır. Bana yaptıkları bu sürpriz doğum günü kutlaması beni gerçekten çok duygulandırdı. Hepsine teşekkür ediyorum. Derneğimizin amacını ve faaliyetlerini herkes biliyor. Derneğimizin ayakta durabilmesi için bağışlar almamız gerekmektedir.

Son günlerde hayırseverler tarafından derneğimize yapılan bağışların miktarı iyice düşüşe geçti. Bizler, hayırsever insanlar ile ihtiyaç sahibi insanlar arasında köprü vazifesi görevini üstlenmiş durumdayız. Bu işi yapabilmemiz için de bağışların yeterli miktarda olması gerekiyor. Derneğimize her kişi, kurum ve kuruluş, istediği zaman, istediği miktarda bağışta bulunabilir. Ayrıca, ev yada iş yerlerimizdeki her çeşit kullanım eşyasını da, ihtiyaç sahibi ailelere bağışlanmak üzere derneğimize bağışlayabilirsiniz” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2009 Perşembe 18:07:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?