2
Mayıs
2024
Perşembe
BALIKESİR

Yaşlı adam av tüfeğiyle dehşet saçtı

Balıkesir'de 70 yaşında bir kişi, bir süredir ayrı yaşadığı karısını av tüfeği ile öldürdükten sonra intihar etti. Çiftin cenazeleri aynı araçla Balıkesir'e gönderildi.

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Güre beldesinde eşi Seher Çetin'i (62) av tüfeğiyle öldüren Mustafa Çetin, daha sonra silahı çenesine dayayıp intihar etmişti. Bursa Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemenin ardından, cenazeler toprağa verilmek üzere aynı araçla Balıkesir'in Edremit ilçesine gönderildi.
 
Önceki haber

Balıkesir'de Mustafa Çetin isimli 70 yaşındaki vatandaş, ayrı yaşadığı eşinin evine giderek dehşet saçtı. Mustafa Çetin, önce Seher Çetin'i (62) öldürdü, daha sonra da tüfeği kendi başına dayayıp intihar etti.

Olay, saat 19.00 civarında Edremit ilçesine bağlı Güre beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Çetin isimli şahıs, aralarında boşanma davası olduğu öne sürülen ve aynı beldede başka evde çocuklarıyla birlikte ikamet eden eşi Seher Çetin'in evine gitti. Mustafa Çetin, evin bahçesinde bir süre gizlendi ve bahçeye sofra bezi silkelemek için çıkan eşi Seher Çetin'e, yanında taşıdığı av tüfeğiyle ateş etti. Talihsiz kadın kanlar içinde yere yığılırken, Mustafa Çetin daha sonra tüfeği çenesine dayayıp kendine ateş etti.

Silah sesini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, ağır yaralı vaziyette buldukları Seher Çetin'i ambulansa koyarak ilk müdahaleyi yaptı. Ambulans Edremit Devlet Hastanesi'ne hareket edecekken Seher Çetin'in hayatını kaybettiği öğrenildi. Başından ağır yaralanan Mustafa Çetin'in ise olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.
3 çocukları bulunan ailenin 2 ferdi de aynı cenaze aracına yüklenerek Edremit Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemi alırken, olay sırasında evde bulunan çocuklar da jandarma nezaretinde ifade verdi. 2'si erkek olan 3 çocuğun da şokta oldukları gözlendi. Jandarma olay yeri inceleme timleri ile Edremit Cumhuriyet Savcısı, Güre beldesindeki olay yerinde incelemeler yaparken, geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

 

iha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2011 Perşembe 17:42:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?