6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Yaşlı adam yangın kurbanı oldu

Balıkesir'in Pamukçu beldesinde bir evde çıkan yangında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre sağır ve dilsiz olan Mehmet Tepe'nin (80) Pamukçu beldesinde kızı ve torunuyla birlikte yaşadığı evde sabaha karşı yangın çıktı. Saat 03.00 sıralarında sobadan çıktığı belirtilen yangını fark eden anne ve oğlu son anda dışarıya çıkarken, içeride kalan Mehmet Tepe yanarak hayatını kaybetti.

Tepe'nin kızı Cemile (41) ve torunu Mehmet Tepe ise hastaneye kaldırıldı. Pamukçu Belediyesi'ne ait itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın söndürülemeyince Balıkesir İtfaiye Müdürlüğü'nden takviye ekip gönderildi. Alevler evi tamamen küle çevirirken, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangının diğer evlere sıçraması önlendi.
İhbar üzerine olay yerine giden jandarma ekiplerinin yaptığı araştırmada, yangının soba borusunun girdiği bacadan kaynaklandığı, borunun bacadan çıktığı, içeriye sıçrayan kıvılcımların yangına yol açtığı tespit edildi.

Atatürk Devlet Hastanesi'ndeki tedavileri süren anne Cemile ve oğlu Mehmet Tepe'nin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Yangında hayatını kaybeden Mehmet Tepe'nin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, Cumhuriyet Savcılığı'nın olayla ilgili soruşturması ise devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 19:42:57
Güncelleme :7 Ocak 2009 Çarşamba 22:09:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?