6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Yaşlı adamın hayat savaşı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde adeta bir kavukta yaşayan ailenin dramı yürek parçalıyor.

Edinilen bilgiye göre, kiralarını ödeyemedikleri için evden çıkarıldıktan sonra kavuk gibi birde yerde yaşadıklarını belirten, Cevat Kımna (75) aldıkları özürlü parasının kiraya yetmediği için çareyi buraya sığınmakta bulduğunu söyledi.

Yaşlı ve gözleri görmediğini belirten yaşlı adam, geceleri akrep ve yılanların saldırısına uğradıklarını aynı zamanda tuvalet ihtiyaçlarını gidermek için naylon poşetleri kullandıklarını söyledi.

Zihinsel engelli kızı 27 yaşındaki Sabah ile kapısı bulunmayan kümes gibi yerde yaşadıklarını anlatan Kımna, “Devlet büyüklerimize sesleniyorum. Biz Türk halkının bir üyesiyiz. Ayvalık’ta doğduk burada yaşıyoruz. Herkese gösterilmesine rağmen bize de yer gösterilmesini istiyoruz. Ben ve ailem şimdiye kadar şimdiye kadar hiçbir kötü olaya karışmadık. Bize de sahip çıkılmasını istiyoruz” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 13:11:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ramazan IP: 88.246.171.xxx Tarih : 26.06.2009 21:32:16

Hayatın gerçek fotoğrafı diyebiliriz. Bir tarafta yaşlı adamın çilesi ve yaşadığı köhne, evi bırakın bir oda bile denemiyecek kadar diğer tarafta fotoğrafın hemen yan tarafında Kent idealist villa satış ilanı. Ne kadar tezat, değil mi?  İşte bu kadar duyarlı bi toplum fotoğrafı.