6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Yaşlı çift kaza kurbanı oldu

Balıkesir'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Balıkesir-Bursa Karayolu'nun 18. kilometresinde Balıkesir'den İstanbul'a giden Mehmet Ali Kargılı'nın (51) kullandığı 34 CFB 05 plakalı otomobil, sürücünün bir anlık dikkatsizliği sonucu yoldan çıktı.

Bölünmüş yolda orta refüje girip yaklaşık 150 metre sürüklenen otomobilde bulunan Kenan Kargılı (81) ve Remziye Kargılı (74) olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Mehmet Ali Kargılı ile eşi Nuran Kargılı (44) ve Meral Ulusoy (59) ise yaralı olarak Balıkesir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaşlı çiftin cenazeleri cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi için Balıkesir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kargılı ailesinin Balıkesir'in körfez bölgesindeki Akçay'da bulunan yazlıklarından bayram için İstanbul'a döndükleri bildirildi. Kazanın ardından hastaneye giden AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, yaralıların sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Milletvekili Öztaylan, ailenin akrabası olduğunu kazadan dolayı çok üzgün olduklarını söyledi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2009 Salı 00:06:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?