5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Yaşlı çift ölü bulundu

YAŞLI ÇİFT, ZEHİRLENEREK ÖLDÜ

Balıkesir’in Edremit ilçesindeki Gülten ve Mehmet Yalağzı çifti, soba yada gıda zehirlenmesi sonucu evlerinde ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgilere göre, ilçenin Soğanyemez Mahallesi Musa Karagözoğlu Caddesi 32. Sokak 37 nolu apartmanın 2. kattaki dairesinde oturan Mehmet Yalağzı (66) ve eşi Gülten Yalağzı (62), kendilerini merak ederek eve giren kızları tarafından dairenin oturma odasında ölü halde bulundu. Akşam saatlerinde sokağı hareketlendiren üzücü olay, Yalağzı çiftinin yakınları, komşuları ve akrabalarını yasa boğdu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları muayene sonucunda yaşlı çiftin öldüğünü bildirdi ve olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı yaklaşık 1 saat incelemede bulundu.

Yaşlı çiftin cansız bedenleri, getirilen cenaze arabasına konuldu ve incelenmek üzere Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Cenazelerin evden çıkartıldığı esnada, Yalağzı çiftinin yakınları görüntü almaya çalışan basın mensuplarına saldırdı. Basın mensuplarının olayı olgunlukla karşılayarak karşılık vermemesi ise, olası bir kavgayı engelledi.

Dün akşam bir kızı ve damadı tarafından ziyaret edilen ve ziyarette kahve içtikleri öğrenilen yaşlı çiftin sobadan yada tükettikleri gıdalardan zehirlendikleri tahmin ediliyor. Emniyet güçleri ise, olayla ilgili soruşturma başlattı. Evinin oturma odasında eşiyle birlikte ölü olarak bulunan Mehmet Yalağzı’nın SSK emeklisi olduğu ve daha önce bakanlık bünyesinde görev yaptığı söylendi.

YAŞLI ÇİFT, ZEHİRLENEREK ÖLDÜ
YAŞLI ÇİFT, ZEHİRLENEREK ÖLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2010 Perşembe 19:06:00
Güncelleme :14 Ekim 2010 Perşembe 22:12:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?