3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Yaşlı kadını oğlu mu öldürdü?

Balıkesir'in Manyas ilçesine bağlı Hamamlı köyünde, şizofreni hastası oğluyla yaşayan ve Kurban Bayramı'ndan bu yana kendisinden haber alınamayan 70 yaşındaki kadının, cesedi bulundu.

Alınan bilgiye göre, eşinin bir yaralama olayı nedeniyle hapse girmesinin ardından Hamamlı köyünde şizofreni hastası oğlu Mehmet Engin (45) ile yaşayan ve cilt kanseri tedavisi gören Müceyla Engin'den (70), Kurban Bayramı'nın 4. gününden itibaren haber alamayan kızları Nazlı Çakır ve Emine Ercan, ağabeylerini aradı. Kardeşler, ağabeyleri Mehmet Engin'den ''Annem hastaneye gitti, orada iyi bakıyorlar'' yanıtını aldı. Bir süre sonra ağabeylerinin, askere gidecek olan ve anneannesini ziyarete giden yeğenini eve almadığını öğrenen kız kardeşler, çevredeki hastaneleri araştırınca, annelerinin hastanede olmadığını belirledi.Yaşlı kadının küçük kızı Emine Ercan, oğlu Ramazan Ercan ile ağabeyinin evde olmadığı sırada annesinin bahçesine bakmak istedi.

Bahçenin kenarında kazılı bir yer olduğunu gören anne ve oğlun, burayı eşelerken kullandıkları kürek, yaşlı kadının eline takıldı. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, Müceyla Engin'in cesedini 80 santimetrelik çukurdan çıkardı. Yaşlı kadının cesedi, kesin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cumhuriyet savcısının talimatıyla Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.Şizofreni hastası Mehmet Engin (45) ise jandarma tarafından köyde gözaltına alındı.

 

 

...
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2011 Perşembe 15:55:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?