7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Yatak mağazasında yangın

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Kadıköy beldesinde bulunan yatak satış mağazasında yangın çıktı. Mağaza tamamen yanarken, alevler itfaiyenin 2 saatlik çalışmasının ardından söndürülebildi.

Edinilen bilgiye göre, sabah saat 06.30'da E-87 karayolu üzerindeki ve Kadıköy beldesi girişinde bulunan 'Yıldız' isimli müstakil yatak ve mobilya satış mağazasında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yerine gelen Kadıköy Belediyesi itfaiye ekipleri, yangının büyümesi üzerine Edremit ilçesi ve çevre beldelerden destek istedi.

Alevler tüm binayı sararken, mağaza tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yoldan geçen vatandaşlar ve çevre sakinleri, yangının sıçraması endişesiyle korku dolu anlar yaşadı.

Yaklaşık 2 saat sonra kontrol altına alınan yangın sonrasında mağaza tanınmaz duruma geldi. Yangına zamanında müdahale edilmesiyle alevlerin yan tarafta bulunan iş yerlerine sıçramasının önlendiği belirtildi. İtfaiye ekipleri, yaklaşık 1 saat olay yerinde soğutma çalışması yaptı. Jandarma ekiplerinin çevre güvenliğini aldığı mağazada hasar tespit çalışmaları ile birlikte yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Mağazada bulunan tüm ürünler yanarken, binlerce TL zarar olduğu öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2009 Salı 10:58:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?