2
Mayıs
2024
Perşembe
BALIKESİR

Yazlık evinde ölü bulundu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinin dünyaca ünlü Sarımsaklı mevkiinde, bir kişi evinde ölü bulundu.

Ankara’da uzun yıllar kuaförlükle geçimini sağladıktan sonra emekli olduğu öğrenilen Fevzi Gülseven (70) her yıl eşinden önce Sarımsaklı’daki evine gelerek yazlık evinin boya badana ve onarım işlerini yaptırıyordu. Her yıl olduğu gibi bu yaz da eşinden önce yazlık evine gelen yaşlı Gülseven, evinin eksikliklerini gidermek istediği belirtildi. Ancak yaşlı adamın yazlık evine gelmesinin ardından yaklaşık 4 gün süresince ortalıkta görünmemesi ve yaşlı adamın evinden ağır kokular gelmesi nedeniyle durumdan şüphelenen komşuları jandarmaya haber verdi.

Jandarma ekipleri, Kahramanlar Mahallesi Millet Caddesi Gölcüklü Apartmanı No: 33’teki yazlık eve girdiğinde Fevzi Gülseven’in elinde bir elektrik kablosuyla birlikte yerde yatan cansız bedeniyle karşılaştığı öğrenildi. İlk belirlemelere göre talihsiz adamın birkaç gün önce öldüğü ve aşırı sıcaklar nedeniyle cesedinin şişip, kokmaya başladığı belirtilirken, Fevzi Gülseven’in evindeki bir elektrik kaçağını kendisinin onarmaya çalışırken, elektrik akımına kapıldığı ve bu yüzden hayatını kaybettiğinin üzerinde duran Savcılık, daha sonra ailesine haber verdiği öğrenildi.

Kış aylarını Ankara’da yaz mevsimini de Sarımsaklı’da geçiren talihsiz adamın ailesinin Ankara’dan Ayvalık’a hareket ettikleri öğrenilirken, komşuları tarafından çok sevilen yaşlı adamın elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesiyle ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2011 Cuma 15:38:02
Güncelleme :17 Haziran 2011 Cuma 18:30:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?