5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Yemek yarışmasına büyük ilgi

AVM'DE YEMEK YARIŞMASI

Balıkesir'in tek AVM'si olan Yay/Ada AVM'de, "Balıkesir Lezzetleri Yemek Yarışması" düzenlendi. Ev hanımlarının büyük ilgi gösterdiği yarışmanın geleneksel olarak devam edeceği bildirildi.

 

HAFTA İÇİ HERGÜN

Organizasyon işi yapan Balıkesir Sky Ajans farklı bir etkinliğe imza attı. Yay/Ada AVM'de düzenlenen yemek yarışmasına bay bayan birçok kişi katıldı. Hafta içi her gün yapılan yarışmada 30'ar dakika süre verilen yarışmacılara bu süre içerisinde en az bir çeşit yemekle hünerlerini sergilemek zorunda. Yarışmanın jürisinde ise Balıkesir'de yıllardır aşçılık yapan, aşçılık eğitmeni Muzaffer Erol ve Sevim Ağtaş yer alıyor. Hafta içi yapılan yarışmada kazananlara hafta sonu ödülleri veriliyor. Bu etkinliği tertipleyen Sky Ajans'ın sahipleri İlker ve Gökhan Sırlan kardeşler Balıkesir'in sosyal aktivitelerde de zengin bir il olduğunu göstermek istediklerini, bunu başarmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

 

BÜYÜK FİNAL 29 MAYIS'TA

Sırlan kardeşler, yarışmaya katılımların devam ettiğini ve büyük bir ilgi olduğunu kaydetti. Balıkesir Lezzetleri Yemek Yarışması'nda hafta birincilerinin 29 Mayıs tarihinde yapılacak olan büyük finale katılacakları, finalde yerel sanatçıların yer alacağı bir eğlence düzenleneceği bildirildi. Çeşitli yerel ve ulusal firmaların sponsorluklarında gerçekleşen yarışmanın bu haftaki birincisinin Yörsan adına Pembe Araç isimli yarışmacı olduğu açıklandı.

AVM'DE YEMEK YARIŞMASI
AVM'DE YEMEK YARIŞMASI
AVM'DE YEMEK YARIŞMASI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2010 Çarşamba 19:16:03
Güncelleme :6 Mayıs 2010 Perşembe 00:09:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?