6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Yeni Başkan'dan eskisine teşekkür

Balıkesir'in Savaştepe Belediye Başkanı Turgay Yüksel görevine başladı. Savaştepe'de seçimleri kazanan CHP'nin adayı Turgay Yüksel, AK Partili aday ve eski başkan Gürkan Kurtbaş'a hizmetleri için teşekkür etti.

Belediye seçimlerinde 356 oy farkıyla Belediye Başkanı seçilen CHP adayı Turgay Yüksel, dün Cuma namazı sonrası ekibiyle birlikte görevi teslim almak için Savaştepe Belediyesine gitti. Belediye önünde yapılan duayla belediyeye giren Turgay Yüksel, başkanlık makamında eski başkan Gürkan Kurtbaş ve ekibi tarafından karşılandı. Burada Turgay Yüksel'i, "Başkanım hoş geldin" diye karşılayan Kurtbaş, seçim süresince yorgunluk ve stresten dolayı yaşanan olaylardan dolayı özür diledi.

Kurtbaş, kendilerinin her zaman Savaştepe'de olacaklarını, ne zaman ihtiyaç duyulursa yardıma hazır olduğunu söyledi. Turgay Yüksel de Gürkan Kurtbaş'a yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, hizmetlerin kaldığı yerden devam edeceğini, amaçlarının Savaştepe'yi kalkındırmak ve daha güzel yaşanabilir bir yer yapmak olduğunu söyledi. Belediye mührünü aldıktan sonra koltuğuna oturan Belediye Başkanı Turgay Yüksel, eski başkan Gürkan Kurtbaş ve ekibini belediyenin çıkışına kadar uğurladı.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2009 Cumartesi 16:55:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?