3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Yeni Edremit adliyesi açılıyor

Balıkesir'in Edremit ilçesinde yapımı tamamlanan yeni adliye sarayının 19 Temmuz Cumartesi günü hizmete açılacağı öğrenildi. 

Devlet yatırımları kapsamında yapımına geçtiğimiz yıl başlanarak kısa sürede tamamlanan yeni adliye sarayı binasının 19 Temmuz Cumartesi günü saat 14.00'de yapılacak tören ile açılışı gerçekleşeceği öğrenilirken, ihtiyaca göre binada aile mahkemesi ve ağır ceza mahkemelerinin de kurulabileceği belirtildi. Açılış törenine Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin'in de davet edildiğini bildiren yetkililer, çok sayıda yetkilinin de açılışa katılmasını bekliyor. Geçtiğimiz günlerde Vali Selahattin Hatipoğlu'nun da incelemeler yaptığı yeni adliyede kafeteryalardan otoparka kadar tüm imkanlar bulunuyor. Balıkesir'in en güzel adliye sarayının Edremit'te yapıldığını söyleyen Vali Selahattin Hatipoğlu, binanın tüm katlarını ve odalarını inceleyerek Edremit Cumhuriyet Başsavcısı Can Konuklar'a teşekkür etmişti. 

Taşınma hazırlıkları içerisinde olan adliye personeli, yeni binanın heyecanını yaşarken, eski binanın Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesine dahil edileceği ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün hizmet verdiği şimdiki yerin de Edremit Belediyesi'ne geçeceği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2008 Çarşamba 20:55:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?