7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Yeşilay Başkanı hayatını kaybetti

Yeşilay Balıkesir Temsilcisi İsmail Işıkman, Susurluk ilçesi yakınlarında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Kendi kullandığı aracı mıcıra kaptırıp takla atan Işıkman olay yerinde ölürken, aynı araçta bulunan kayınbiraderi ise emniyet kemeri sayesinde kazadan sağ olarak kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre, kaza saat 04.30 sıralarında Susurluk'un Göbel beldesi yakınlarında meydana geldi. Tarihi Kırkpınar güreşleri için Edirne'ye giden İsmail Işıkman, Balıkesir'e dönüşte feribotla Bandırma'ya geldi. Buradan kendi kullandığı Ford Focus marka otomobil ile Balıkesir'e giden Işıkman'ın aracı, göbel yakınlarında yol çalışması devam eden bölgede mıcıra kapıldı. Hız limitinin üzerinde seyrettiği belirtilen aracın takla attığı, araçtan fırlayan sürücü İsmail Işıkman'ın olay yerinde hayatını kaybettiği bildirildi. Işıkman'ın emniyet kemerinin takılı olmadığı öğrenildi. Kazada, aynı araçta bulunan Işıkman'ın kayınbiraderinin ise emniyet kemeri sayesinde kazadan yara almadan kurtulduğu, kazayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Balıkesir'in tanınmış eşrafından olan İsmail Işıkman'ın vefat haberi ailesini ve sevenlerini üzüntüye boğdu. Yıllardır Balıkesir temsilciliğini yaptığı Yeşilay ile ilgili faaliyetlerde bulunan İsmail Işıkman'ın cenazesi, bugün Zağnos paşa Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Başçeşme Mezarlığı'nda toprağa verildi. İsmail Işıkman 2003 yılında BBP İl Başkan Yardımcısı olarak aktif siyaset yapmıştı.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2009 Pazartesi 10:58:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?