5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Yoksula 10 bin kavurma paketi

KIZILAY BALIKESİR'DE 10 BİN ADET KAVURMA DAĞITACAK

Kızılay Balıkesir şubesi il genelinde 10 bin adet kavurma dağıtacak. Tesco Kipa da müşterilerini Türk Kızılayı ile birlikte gerçekleştirdiği dayanışma kampanyasındaki paketleri almaya davet etti.

Kipa mağazalarından alınacak ramazan paketlerinin Kızılay tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağı bildirildi. Yetkililer, 6 Ağustos-8 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek kampanya kapsamında 30 bin kolinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasının hedeflendiğini açıkladı.

Kızılay Balıkesir şubesindenv erilen bilgiye göre, Balıkesir il ve ilçelerinde 10 bin adet kavurma (kuşbaşı ve kıymadan oluşan), il merkezinde 3 bin adet kavurma (taze et, kuşbaşı ve kıyma) dağıtılacağı bildirildi. Kızılay'ın ramazan paketi çalışmaları Balıkesir Kipa mağazasında açılan bağış kabul standlarında görevli gönüllü üniversite öğrencileri tarafnıdan sürdürülüyor. Balıkesir merkezde 1000 (bin) koli ramazan paketinin bağışlanıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasının beklendiği kaydedildi.

Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali, tüketicileri ve ve kurumları kampanyaya katılmaya davet etti. Türk Kızılayı'nın her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğunun altını çizen Küçükali, ramazan ayında ülke genelinde yardım faaliyetlerine hız verdiklerini söyledi. Kipa müşterilerinin aldıkları 5 farklı içerikteki ramazan paketleri sertifika karşılığında mağazalarda kurulan standlarda toplandıktan sonra Kızılay'ın 750'yi aşkın şubesi aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Ramazan paketlerinin özellikleri ve fiyatları ise şöyle, 9 ürün bulunan standart paket 9.90 TL, 14 ürün bulunan özel paketler 19.90, 21 ürün bulunan süper paketler 29.90, 20 üründen oluşan mega paket 44.90 ve 27 üründen oluşan premium paket 59.90 TL.

KIZILAY BALIKESİR'DE 10 BİN ADET KAVURMA DAĞITACAK
KIZILAY BALIKESİR'DE 10 BİN ADET KAVURMA DAĞITACAK
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2010 Cumartesi 16:14:00
Güncelleme :14 Ağustos 2010 Cumartesi 20:27:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?