5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Yoldan çıkan otomobil takla attı

BALIKESİR'DE TRAFİK KAZASI: 1 YARALI

Balıkesir'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır şekilde yaralandı. İzmir yolu üzerindeki kazada yoldan çıkan otomobilin ters dönüp takla atması sonucu meydana gelen kaza ucuz atlatıldı.

Balıkesir - İzmir karayolunun 7. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında Mehmet Değirmen'in kullandığı (24) 10 AFA 41 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak gidiş istikametine göre yolun solundaki refüje girdi. Ancak burada daha önceden kesilmiş olan reklam veya trafik levhası olduğu anlaşılan direğin zeminindeki beton temelin kaldırılmaması tepkiye yol açtı. Yoldan çıkan otomobilin bu beton temele çarparak takla attığı belirtilirken Karayollarının burayı daha önce kaldırmamış olması eleştirildi. Takla atan araçtan dışarı fırlayan Aydoğan Taşdemir'e kazaya tesadüf eden çevredeki vatandaşlar yardımcı olmaya çalıştı. Facianın eşiğinden dönülen trafik kazasında sürücü yara almadan kurtulurken araçta bulunan Aydoğan Taşdemir isimli şahıs ise ağır yaralandı. Olay yerine çağırılan ambulanstaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı yaralı Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Balıkesir'de lokanta işleten Aydoğan Taşdemir, yemek servisinden döndüklerini aracı kendisinin kullanmadığını bir anda yoldan çıktıklarını ve beton temele çarpıp takla attıklarını anlatırken, "Her şey bir anda oldu, kazayı hatırlamıyorum" dedi.

Sol kolunda bilek kısmında parçalı kırık olduğu tespit edilen yaralının sağlık durumunun iyiye gittiği koluna kırılan bileğe ameliyat ile platin takılacağı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma ise sürüyor.

BALIKESİR'DE TRAFİK KAZASI: 1 YARALI
BALIKESİR'DE TRAFİK KAZASI: 1 YARALI
BALIKESİR'DE TRAFİK KAZASI: 1 YARALI
BALIKESİR'DE TRAFİK KAZASI: 1 YARALI
BALIKESİR'DE TRAFİK KAZASI: 1 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2010 Çarşamba 15:11:01
Güncelleme :2 Haziran 2010 Çarşamba 23:49:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?