5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Yurdakul hızlı başladı

KAMU-SEN BALIKESİR İL BAŞKANI HIZLI BAŞLADI

Türkiye Kamu-Sen Balıkesir İl Temsilcisi Hüseyin Yurdakul, Dursunbey'de göreve başladıktan sonra ilçe protokolüne seri ziyaretlerde bulundu. İlçe kamuoyu, "Hüseyin bey göreve hızlı başladı" yorumu yaptı. Yurdakul, temaslarında Dursunbey'in, "zorunlu bölge" olması gerektiğini ve bunun için çalışma başlatacaklarını bildirdi.

Kamu-Sen İl başkanı Hüseyin Yurdakul, ilk olarak Dursunbey Belediyesi'ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz ile makamında görüşen Hüseyin Yurdakul, Müftü, milli eğitim müdürü ve Dursunbey Kültür Eğitim Dayanışma Derneği'ni (DUKED) ziyaret ederek görüş alış verişlerinde bulundu.

Dursunbey Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz'a başarı dileyen Hüseyin Yurdakul, Dursunbey'e gelişiyle bu ilçeyi diğer ilçelere göre kıyaslama imkanı bulduğunu belirtti. Yurdakul, Dursunbey'in Edremit ve Bandırma ilçelerinin kalkınma şablonlarından farklı olarak tarihi ve doğal yapısıyla kendine has yeni bir şablon oluşturması gerektiğini, bu konuda İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün ciddi çalışmalar yapmasına ihtiyaç olduğunu söyledi.

 

"DURSUNBEY 'ZORUNLU BÖLGE' OLMALI"

Hüseyin Yurdakul, Kamu-Sen il yönetimi olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili verirken son zamanlarda imzaladıkları indirim sözleşmeleriyle üyelerine büyük kolaylık sağladıklarını kaydetti. Yurdakul, "Türkiye Kamu-Sen ülke çapında 7 iş kolunda yetkiliyken biz Balıkesir çapında 11 iş kolunda yetkili hale geldik ve bunun meyvesi olarak 62 firma ile anlaşma yaparak yüzde 3'ten yüzde 40'lara varan indirim elde ettiğimiz kartları üyelerimize Balıkesir'de dağıttık. Şu an Edremit'te dağıtımı devam etmekte ve ardından Bandırma, nihayet Dursunbey'e de bu kartları anket çalışmaları yaparak bire bir dağıtacağız. Bütün bu çalışmaların yapılmasında yoğun bir diyalog sürecinden geçtik. Bu konuda her kurum, kuruluş ve partilere açığız. Bütün hepsiyle diyalog kurmanın birçok konunun önünü açacağı inancındayız. Bununla ilgili Dursunbey'in önünde bazı sıkıntılar olduğunu gözlemledik ve sorunların aşılması için çalışmalar yapmayı hedefliyoruz. Dursunbey'in zorunlu bölge olması gereğiyle ilgili çalışmalar yapacağız" dedi.

KAMU-SEN BALIKESİR İL BAŞKANI HIZLI BAŞLADI
KAMU-SEN BALIKESİR İL BAŞKANI HIZLI BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2010 Cuma 11:10:04
Güncelleme :7 Mayıs 2010 Cuma 18:40:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?