6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Yürek yakan kaza

Balıkesir'de meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 1 çocuk öldü, biri çocuk 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Bigadiç'e bağlı Yağcılar köyünde meydana gelen kazada, bayan sürücü N.K.'nın kullandığı 10 UN 482 plakalı traktör, yol kenarında yürümekte olan E.B.(4), G.B. (1) ve A.B. (56) almak için yanlarına yanaştı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün yayalara çarpması ile meydana gelen kazada 4 yaşındaki E.B. hayatını kaybetti. 1 yaşındaki G.B. ile babaanneleri A.B. ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ehliyetsiz olduğu öğrenilen traktör sürücüsü N.K.'nın jandarma tarafından gözaltına alındı. Adli makamlara teslim edilen ehliyetsiz bayan sürücü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Öte yandan, Bigadiç'teki bir başka kazada 1 kişi ağır şekilde yaralandı. Bigadiç-Balıkesir yolunun Kadıköy yolu ile kesiştiği yerde meydana gelen kazada, Kadıköy'den Bigadiç'e benzin almak için gittiği öğrenilen Mustafa Ünal''ın (20) kullandığı motosiklet, kontrolsüz bir şekilde karayoluna çıkınca Bigadiç'ten Balıkesir yönüne giden Hidayet Zengin'in kullandığı 10 UA 057 plakalı özel otomobil ile çarpıştı.

Motosikletin metrelerce sürüklendiği kazada motosiklet sürücüsü Mustafa Ünal yolun karşısına düştü. Kazada ağır yaralanan Mustafa Ünal, 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kaza sebebiyle trafiğe kapatılan Balıkesir- Bigadiç yolunda uzun araç kuyruğu oluşurken, temizleme çalışmalarının ardından yol tekrar araç trafiğine açıldı. Her iki kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2009 Cumartesi 18:13:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?