7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Zanlının üstünden vibratör çıktı!

Balıkesir'in Edremit ilçesinde yakalanan hırsızlık zanlısının üzerinden vibratör çıktı.

Edinilen bilgiye göre 27 yaşındaki Ali K. isimli genç, sabah saatlerinde Çarşamba Pazarı, Pazarlık Camii karşısındaki bıçakçı tezgahı önünde Raci Maden (26) isimli şahısla tartışmaya başladı.

Tartışma kavgaya dönüşünce Raci Maden'i omzundan bıçakla yaralayarak kaçan Ali K.'nin peşine düşen polis, zanlıyı kısa sürede yakaladı. Yaralı olarak Edremit Kazdağı Devlet Hastanesi'ne getirilen Raci Maden'in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, gözaltındaki Ali K. ise Edremit Adliyesi'ne sevk edildi.

İkinci olay ise öğle saatlerinde pazar yerinin Yanık Değirmen mevkiinde meydana geldi. Polis tarafından arandığı öğrenilen Talat S. (25) ile M.A. ve C.Y. isimli şahıslar, pazarcı esnafına ait araçları soymaya çalıştı. Polis, ihbar üzerine 3 zanlıyı yakaladı. Zanlıların yanlarında taşıkları ve çalıntı oldukları sanılan parfüm ve terliklere el konulurken, şahıslardan birinin üzerinde vibratör bulunması dikkati çekti.

Ayrıca polis, başka şehirlerden Çarşamba Pazarı'na geldikleri öğrenilen dolandırıcı ve kaçak eşya satıcılarının peşine düştü.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 17:57:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?