5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Zehir tacirleri hapsi boyladı

Balıkesir KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde 6 aydır yürüttüğü planlı çalışma Balıkesir ile birlikte İstanbul, Gaziantep ve Kastamonu illerinde eş zamanlı düzenlenen operasyonlar ile neticelendi.

Çok miktarda uyuşturucu madde ile uyuşturucu sentetik hap (Extacy) ve silahların ele geçirildiği operasyonlarda toplam 32 şüpheli yakalandı.

Operasyon kapsamında Balıkesir KOM şubede gözaltında tutulan 2'si İstanbul'dan Balıkesir'e uyuşturucu kuryeliği yaptığı ileri sürülen kadın olmak üzere toplam 10 şüpheli sorgularının ardından adli makamlara teslim edildi. Kuryelik yaptığı belirtilen Çiğdem T. ve Esen G.E. isimli genç kadınlar ile birlikte 4 şüpheli savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Mahkemeye sevk edilen Murat A., Mesut G., Şahin M., İbrahim K., Oray Y. ve Murat G. isimli 6 şüphelinin ise tutuklanarak Balıkesir L Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildiği bildirildi. Eş zamanlı operasyonlarda tutuklanan toplam şüpheli sayısının 11 olduğu açıklandı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2010 Cumartesi 21:54:03
Güncelleme :12 Haziran 2010 Cumartesi 22:19:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?