7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Zeytinli Rock Fest yapılacak

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Zeytinli sahilinde her yıl gerçekleştirilen ve organizasyon şirketi değiştiği için bu yıl yapılmayacağı söylentileri yayılan ‘Zeytinli Rock Fest’in, ‘Ertaner’ adlı organizasyon şirketi tarafından 6-9 Ağustos tarihleri arasında geniş bir sanatçı kadrosu ile yapılacağı öğrenildi.

Son 4 yıldır Zeytinli Dalyan sahilinde ‘Poem’ isimli organizasyon şirketi tarafından düzenlenerek, bu yıl anlaşmazlık nedeniyle yapılmayacağı söylentileri ortaya atılan, ülkedeki Rock müzik camiasının göz bebeği durumundaki organizasyonlarından bir tanesi olan ‘Zeytinli Rock Fest’in, ‘Ertaner’ isimli organizasyon şirketi tarafından 6, 7, 8, ve 9 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirileceği bildirildi.

Mail yoluyla, bir şahsın kişisel mail adresinden basın kuruluşlarına ulaşarak festivalin iptal edildiğine dair açıklamada bulunan ve Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Aslan ile ilgili de farklı iddialar ortaya atan ‘Poem’ isimli organizasyon şirketinin bu açıklaması Rock camiasını üzdü. Açıklamanın basında yer almasıyla birlikte, gelen tepkilere ‘Poem’ adlı organizasyon şirketinden herhangi bir doğrulama açıklamasının yapılmaması, açıklamanın sahipsiz kaldığını ortaya koldu.

Binlerce Rock müzik hayranını bir araya getirerek, ünlü Rock sanatçıları ve gruplarının sahne aldığı ‘Zeytinli Rock Fest’in, yine Dalyan sahilinde yapılacağı ve geçtiğimiz yıllara oranla daha düzenli ve seviyeli bir şekilde yapılacağı bildirildi. Her yıl geldikleri Zeytinli Rock Müzik Festivali’nin iptal edildiği söylentileri karşısında büyük üzüntü yaşadıklarını söyleyen binlerce Rock müzik hayranı, organizasyonun yine aynı yerde ve daha geniş bir program dahilinde yapılacağını öğrenince sevinç yaşadı.

Festivalin iptal edildiği ve festivale siyasetin karıştığı şeklindeki haberler ve söylentilere üzüldüklerini söyleyen ‘Ertaner’ adlı organizasyon şirketi yetkilileri, ‘Zeytinli Rock Fest’in, Zeytinli Belediyesi ile koordineli bir çalışma içinde gerçekleştirileceğini ifade ederek, festival ile ilgili ayrıntıları sanal alemde oluşturdukları ‘www.zeytinlirock.com’ adlı web sitesinden ve Zeytinli Belediyesi’nin resmi web sitesinden Rock severlere duyurdu.

Ertaner Organizasyon tarafından düzenlenen Zeytinli Rock Festivali’ne katılacak olan sanatçılar ve grupların isimleri ise şöyle; Demir Demirkan, Haluk Levent, Aylin Aslım, Catafalque, Soul Sacriface, Redd, Direc-t, Dorian, 4 Çarpı 4, Gökçe, Deja-vu, 110, Umut Kaya, Model, Makine, Kaçak, ACT feat Koray Diker, Voo Hoo, Ayşe Ertuğrul, Stuka.

4 gün sürecek olan festivalde herhangi bir olumsuz olayın yaşanmaması için güvenlik çemberinin geniş tutulacağı ve Rock müzik hayranları ile ünlü Rock sanatçılarının rahat bir biçimde eğlenip eğlendirebilmeleri için her türlü imkanın seferber edileceği bildirildi. Ertaner Organizasyon yetkilileri, Zeytinli Belediyesi’ne katkılarından dolayı teşekkür ederek, Rock hayranlarını 4 günlük doyumsuz festivale davet etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2009 Pazartesi 16:54:45
Güncelleme :29 Haziran 2009 Pazartesi 17:42:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?