5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Zincirleme kaza: 1 ölü, 4 yaralı

BURHANİYE’DE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 3 YARALI

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde meydana gelen trafik kazası ucuz atlatıldı. Yolcu dolu bir otobüsün de karıştığı kazada kadastro teknisyeni Şener Oruç (54) hayatını kaybederken yaralanan üç kişi de Burhaniye Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kaza saat 17.00 sırasında E-87 karayolunun Öğretmenler Mahallesi bölümünde meydana geldi. Çanakkale’den İzmir’e giden Levent Aktaş(49) yönetimindeki yolcu dolu otobüsü solladığı iddia edilen Mustafa Çay (42) yönetimindeki resmi plakalı kamyonet karşı yönden gelen Ünal Alaca (31) yönetimindeki 10 P 5595 plakalı süt tankeri ile çarpıştı. Otobüsün önünde meydana gelen kazada sırasında otobüs şoförünün dikkati büyük bir faciayı önledi. Kaza sırasında büyük hasar gören kamyonetteki kadastro teknisyeni Şener Oruç hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Kamyonet sürücüsü Mustafa Çay ile gene araçta bulunan kadastro teknisyeni Bahir Çakır ile tanker sürücüsü Ünal Alaca (31) Burhaniye Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kaza sırasında hayatını kaybeden Şener Oruç’un cenazesi morga kaldırılırken kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor. Kazadan yara almadan kurtulan otobüs yolcuları başka bir otobüsle İzmir’e gönderildi. Otobüs sürücüsü Levent Aktaş, kazanın kamyonetin hatalı sollama yapmasından kaynaklandığını belirterek kazayı çok ucuz atlattıklarını söyledi.

BURHANİYE’DE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 3 YARALI
BURHANİYE’DE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 3 YARALI
BURHANİYE’DE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 3 YARALI
BURHANİYE’DE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 3 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2010 Cuma 20:18:02
Güncelleme :21 Mayıs 2010 Cuma 21:07:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?