3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Ziyaretine gittiği babasını ölü buldu

Balıkesir'de bir kişi ziyarete gittiği babasını evinde ölmüş halde buldu. Savcının inceleme yaptığı cenaze otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Dumlupınar Mahallesi Sunak Sokak'ta ikamet eden Yalçın İnaltekin (68) isimli şahıs, kendisini ziyarete gelen oğlu M.F.İ. tarafından yatağında ölü olarak bulundu. Hemen polisi arayan şahsın ihbarı üzerine olay sevk edilen polislerin yaptığı incelemenin ardından nöbetçi savcı Yalçın İnaltekin'in cenazesini Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. M.F.İ., yalnız yaşayan babasını ziyarete gittiğini, kapı zilini uzun süre çalmasını rağmen açılmayınca endişeye kapılıp kardeşinden evin anahtarını alıp içeriye girdiğini, babasını yatak odasındaki yatağında ölmüş olarak bulduğunu anlattı.

Kalp krizi geçirmiş olabileceği de değerlendiren Yalçın İnaltekin'in cenazesi kesin ölüm sebebinin tespiti için bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. İncelemenin ardından ailesine teslim edilen şahsın cenazesi daha sonra Balıkesir'de toprağa verilirken, savcılık tarafından açılan soruşturma ise sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2011 Salı 14:00:03
Güncelleme :1 Şubat 2011 Salı 23:55:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?