23
Mayıs
2024
Perşembe
BALYA - BALIKESİR

Arazi anlaşmazlığı kanlı bitti

Balıkesir’in Balya İlçesi’nde, köylüler arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada silahlar konuştu. 1 kişinin yaralandığı olayda, jandarma tarafından yakalanan şüpheli tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı’ndan verilen bilgiye göre, hafta sonu yaşanan olay, Balya’ya bağlı Ali Demirci Köyü’nde meydana geldi. Yaralama olayı üzerine köye giden Balya İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı araştırmada, arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan Ali B. ve Mustafa S. isimli köylülerin kavga edip ayrıldıkları, bir süre sonra tekrar tartışmaya başladıkları ve tartışmanın kavgaya dönüştüğü belirlendi.

Kavga sırasında evden getirdiği av tüfeğiyle ateş eden Ali B, Mustafa S.’yi yüzünden ve kolundan yaraladı. Olayın ardından jandarmanın yakaladığı Ali B. gözaltına alınırken, Mustafa S. ise hastaneye kaldırıldı. Jandarmadaki sorgulamasının ardından İvrindi İlçesi’nde adli mercilere teslim edilen Ali B. isimli şüpheli, nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hastanede tedavisi süren Mustafa S.’nin sağlık durumunun ise ciddi olduğu öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2005 Pazar 06:24:11
Güncelleme :21 Şubat 2006 Salı 11:26:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?