26
Mayıs
2024
Pazar
BALYA - BALIKESİR

Balya'ya yeni kaymakam

BALYA'YA YENİ KAYMAKAM

Balıkesir'in Balya ilçesine atanan Kaymakam Tolga Özdemir görevine başladı.

İçişleri Bakanlığı'nın son valiler ve kaymakamlarla alakalı düzenlediği atamalar kapsamında Balıkesir'in Balya ilçesinde yıllardır vekaleten yürütülen Kaymakamlık makamına nihayet atama yapıldı. Daha önce uzun zamandan beri İvrin Kaymakamı tarafından vekalet edilen Balya Kaymakamlığına 12 Ağustos 2010 tarihinden itibaren atanan Tolga Özdemir yeni görevine başladı.

2 bin civarındaki nüfusu ile Balıkesir'in en küçük ilçesi kon8umunda olan Balya'da nüfus yetersizliği sebebiyle adliye binası kapatılmış, adli işlemler İvrindi ilçesine aktarılmıştı. Balya'da uzun zamandan beri atıl durumda olan kurşun madenleri son dönemde rağbet gösteren ünlü şirketler tarafından işletme hakkı alınarak ilçe tekrar hareketlilik kazandı.

Balya Kaymakamı Tolga Özdemir, küçük ve şirin ilçe Balya'nın gelişmesi için çalışacağını kaydetti. Balyalılar ise uzun yıllardan beri ilçeye asaleten bir kaymakam atanmasının mutluluk verici olduğunu belirterek yeni kaymakamın göreve başlamasından sevinç duyduklarını dile getirdiler.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2010 Salı 18:25:01
Güncelleme :18 Ağustos 2010 Çarşamba 09:53:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Huseyin Demiral IP: 75.192.56.xxx Tarih : 6.10.2010 05:15:49

Oh Be Insallah Bir  gunde Vali Tayin Ederler  Balya Tekrar Balya Olur.