18
Mayıs
2024
Cumartesi
BALYA - BALIKESİR

Genç kızın kaçırıldığı kesinleşti

Balıkesir’in Balya İlçesi’ne bağlı Çiğdem Köyü’nden zorla kaçırılan Gülay Ç., bugün evini arayarak, telefona çıkam ağabeyine nerede olduğunu bilmediğini belirtip yardım istedi.

Çiğdem Köyü’nden 30 kasım 2004 Salı saat 07.30 sıralarında zorla kaçırılan Gülay Ç., bugün saat 15.55 sıralarında evini aradı. Telefona çıkan ağabeyi Ömer ile çok kısa konuşan Gülay Ç., "Abi beni buraya gece getirdiler, nerede olduğumu bilmiyorum" diyerek telefonu kapattı.
Bu arada, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından özel olarak görevlendirilen istihbarat timin yakaladığı Sebahattin Demirel ve Salih Ayyıldız isimli 2 şüpheli, soruşturmayı yürüten Balıkesir’in İvrindi İlçesi Cumhuriyet Savcılığı’ndaki ifadelerinin ardından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Öte yandan, Gülay Ç.’nin kaçırıldığı plakasız ve camı kırık eski model otomobilin de jandarma timi tarafından Çanakkale’nin Yenice İlçesi’ne bağlı Pazarköy Beldesi’nin Suuçtu Köyü yakınlarında bulduğu bildirildi. Tutuklanan şüphelilerin alınan ifadelerinden, Mehmet A.’nın Gülay Ç.’yi evlenmek için kaçırdığı ancak kızın buna rıza göstermediği anlaşılırken, şüpheli Mehmet A.’nın Yehnice İlçesi kırsalında olduğunun kesinleştiği, jandarma timlerinin şahsı yakalamasının an meselesi olduğu bildirildi.

Çanakkale’deki Suuçtu Köyü’nde ikamet eden Mehmet A.’nın babası ile köyün muhtarının da jandarmanın kendileriyle kurduğu temastan sonra ortadan kayboldukları, Mehmet’in kaçmasına yardım ettikleri ileri sürülen bu kişilerin de arandığı öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2004 Salı 11:28:10
Güncelleme :26 Ekim 2005 Çarşamba 10:24:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?