26
Mayıs
2024
Pazar
BURHANİYE - BALIKESİR

30 yıl sonra öğretmenini buldu

30 YIL SONRA ÖĞRETMENİNİ BULDU

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Yerel B Posta gazetesinin muhabiri Oğuz Apul, önceki gün haber için gittiği bir yemekte 30 yıl önceki lise öğretmeni Burhan İmren ile karşılaştı. İmren’in elini öpen Apul, kendisi için büyük bir sürpriz olduğunu söyledi.

İskele Agora Lokantasında Eğitim-İş sendikasının düzenlediği yemeğe katılan 43 yaşında 2 çocuk babası Oğuz Apul, oturduğu masada karşısında 30 yıl önceki öğretmeni 56 yaşındaki Burhan İmren’i görünce şaşırdı. Elini öptüğü öğretmeni Burhan İmren’e kendisini hatırlatan Oğuz Apul büyük heyecan yaşadı. İmren’in, Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde Endüstri Meslek Lisesi’nde okurken öğretmeni olduğunu belirten Apul, “Benim için büyük bir sürpriz oldu. 30 yıl sonra karşılaşacağım aklıma gelmezdi. Öğretmenimi sık sık ziyaret edeceğim” dedi.

Aslen Burhaniyeli olduğunu belirten emekli öğretmen Burhan İmren” 30 yıl sonra Sivrihisar’dan bir öğrencim ile karşılaşacağım aklıma gelmezdi. İlçede Çıraklık Eğitim Merkezi müdürlüğü yaparken 6 yıl önce emekli oldum. Doğum yerim olan Burhaniye’ye de yerleştim. Bir öğrencimin ilçede gazetecilik yaptığını öğrenmek beni mutlu etti” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2010 Çarşamba 14:16:04
Güncelleme :21 Nisan 2010 Çarşamba 17:50:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?