22
Mayıs
2024
Çarşamba
BURHANİYE - BALIKESİR

AKP'li Özgün'den Yüksekokul müjdesi

AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Özgün, Burhaniye ilçesine Balıkesir Üniversitesi'ne (BAÜ) bağlı olarak "Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu" kurulacağını duyurdu. 

Milletvekili İsmail Özgün, BAÜ Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu ile ilgili kararın Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini açıkladı. Uygulamalı yüksek okulun kurulmasının Bakanlar Kurulu kararı ile alındığını belirten Özgün, "Bu karar Cumhurbaşkanı sayın Abdullah Gül'ün imzası ile 31 Ekim 2007 tarihli 26686 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girmiştir. Bu karardan dolayı Cumhurbaşkanımız sayın Abdullah Gül'e, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Bakanlar Kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum" dedi. 

İsmail Özgün, yüksek okulun eğitime başlaması için tadilatın devam ettiğini, onarımın tamamlanması için gerekli ödeneğin temin edilmeye çalışıldığını söyledi. Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu kurulması kararı başta üniversitesi olmak üzere Balıkesir kamuoyunda memnuniyetle karşılandı. Balıkesir'e hizmet için çabalayan Özgün'ün yüksek okulla ilgili gayretleri de takdirle karşılandı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2007 Salı 13:45:23
Güncelleme :14 Kasım 2007 Çarşamba 15:29:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?