26
Mayıs
2024
Pazar
BURHANİYE - BALIKESİR

Belediyeden altyapı atağı

BURHANİYE’NİN ALTYAPISI TAMAMLANIYOR

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, artan yağışlarla birlikte altyapı çalışmalarına ağırlık verildi. Belediye su kanalizasyon ekipleri yaptıkları çalışmalarla ilçede yağmur suyu drneaj kanallarının yapımına hız verdi.

Özellikle körfez bölgesinde yağışların artığı bu günlerde altyapı çalışmalarında atağa kalkan belediye, yağmur suyu drenaj projesi ile ilçenin altyapısında bulunan eksikleri tamamlamayı hedefliyor. İlçenin cumhuriyet mahallesi Zeytinkent konutları arkasında yapımı tamamlanan 2 adet menfez ve Yılmaz Akpınar bulvarında sürdürülen yağmur suyu drenaj çalışmaları ile yağmur suyunu ana drenaj hatlarına bağlayan belediye su ve kanalizasyon birimi ekipleri göz doldurdu.

Su ve Kanalizasyon işleri sorumlusu inşaat mühendisi Erman Çalış, “Şu an Yılmaz Akpınar bulvarındaki yağmur suyu drenaj çalışmalarımız devam ediyor. Buradaki çalışmalarımız biter bitmez Ören mahallesi için hazırladığımız yağmur suyu projesini hayata geçirmek için çalışmalara başlayacağız” dedi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Fikret Akova ise, “İçinde bulunduğumuz beş yıllık hizmet döneminde ilçenin altyapı sorununu ortadan kaldıracak projeleri hayata geçireceğiz. Burhaniye’nin altyapı sorunu kalmayacak. Su ve Kanalizasyon ekiplerimiz yoğun mesai vererek içinde bulunduğumuz yağışlı günlerde vatandaşımızı mağdur etmemek için çalışmalarını hızlandırdılar. Özellikle Ören Mahallemizde bugüne kadar hiç yağmur suyu hattı yapılmamış. Hazırlamış olduğumuz projeyi hayata geçirerek hemen Ören Mahallesinin yağmur suyu hattını yapacağız” dedi.

BURHANİYE’NİN ALTYAPISI TAMAMLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2009 Cuma 13:46:00
Güncelleme :13 Kasım 2009 Cuma 14:57:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?