27
Mayıs
2024
Pazertesi
BURHANİYE - BALIKESİR

BTO atağa geçti

BURHANİYE’DE TİCARET GELİŞİYOR

Balıkesir’in Burhaniye Ticaret Odası’nın (BTO) işadamları ve esnaflar için düzenlediği eğitim programları büyük ilgi görürken, ilçede ticaretin gelişeceği bildirildi.

BTO salonunda 5 gün devam eden eğitim programlarına katılan yaklaşık 100 kişiye sertifikalarının verilmesi sırasında konuşan BTO yönetim kurulu başkanı Hüseyin Sarıbaş, her türlü eğitimde öncülük yapacaklarını söyledi.

BTO’nun düzenlediği Sertifikalı Eğitim Programları büyük ilgi gördü. İnsan kaynakları uzmanı Murat Taşkın’ın verdiği eğitim programlarına katılan işadamı ve esnaflara sertifika verildi. İlçede ticaretin gelişmesi için başlatılan çalışmalar çerçevesinde düzenlenen eğitim programların da satış ve pazarlama teknikleri, bireysel kariyer yönetimi, insan kaynakları performans yönetimi, temel kalite eğitimi ve girişimcilik konularında bilgiler verildi.

BTO salonlarını dolduran işadamı ve esnaflar 5 gün boyunca anlatılanları can kulağı ile dinledi. Murat Taşkın, yaptığı kapanış konuşmasında, girişimcilik konusunda dünyada 30. sırada olduğumuzu belirterek, “Genç bir nüfusumuz var. Kendi işini kurmak isteyen gençlik gümbür gümbür geliyor. Tüm katılımcılara teşekkür ederim. İşlerinizde başarılar diliyorum. Yüzünüzden gülümseme eksik olmasın” dedi.

Taşkın, konuşmasının ardından katılımcılardan büyük alkış aldı. İlçede ticaretin gelişmesi için çalıştıklarını belirten Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Sarıbaş, “İşadamı ve esnaflarımızın eğitimine önem verdik. Her türlü girişimde varız. Yeniliklerin öncüsü olacağız. Gençlerimizden talep bekliyoruz. Eğitimler devam edecek. Özellikle teknik elaman yetiştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Eğitimi veren insan kaynakları uzmanı Murat Taşkın’a ve eğitimlere katılan işadamı ve esnaflarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından katılımcılara sertifikaları verildi. Daha sonra da Ticaret Odası lokalinde kokteyl düzenlendi.

BURHANİYE’DE TİCARET GELİŞİYOR
BURHANİYE’DE TİCARET GELİŞİYOR
BURHANİYE’DE TİCARET GELİŞİYOR
BURHANİYE’DE TİCARET GELİŞİYOR
BURHANİYE’DE TİCARET GELİŞİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2009 Pazartesi 10:14:03
Güncelleme :12 Ekim 2009 Pazartesi 11:53:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?