23
Mayıs
2024
Perşembe
BURHANİYE - BALIKESİR

Burhaniye, Romanya'ya açılacak

Romanya –Bükreş -Targul Uluslararası Turizm fuarında Burhaniye de tanıtılacak. 7-10 Nisan 2005 tarihleri arasında düzenlenen fuarda Burhaniye Belediyesi tarafından ilçeyi tanıtmak amacıyla hazırlanan, İngilizce ve Türkçe turizm rehberleri dağıtılacak.

Burhaniye Kaymakamlığı, Ticaret ve Esnaf Odalarınca da desteklenen bu girişimle turizm sezonunda Burhaniye-Ören’e gelen Romen turist sayısında kayda değer bir artış olması bekleniyor.

Daha önce 24 -27 Şubat tarihlerindeki Emitt – İstanbul Turizm Fuarına katılan ve "En Sempatik Stant ödülü" alan Burhaniye, bu fuarla dışa açılmayı ve fuar organizasyonları konusunda deneyim kazanmayı amaçlıyor.

Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, “İçeride ve dışarıda her fırsatta organizasyonlar yaparak ve nitelikli organizasyonlara katılarak, Burhaniye’nin tam olarak çağdaş bir kent kimliği kazanması çabalarımızda hedefi yakalayacağız” dedi. Romanya’nın Bükreş’e bağlı Basarabi kenti ile kardeş kent olan Burhaniye, bu fuar sayesinde kardeş kent ilişkilerini geliştirmiş olacak.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2005 Çarşamba 18:11:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?