22
Mayıs
2024
Çarşamba
BURHANİYE - BALIKESİR

Burhaniye Belediyesi'nden sıcak yemek

Burhaniye Belediyesi 3 yıldır yürüttüğü yardıma muhtaç ailelere sıcak yemek dağıtımı hizmetini bu yıl da devam ettiriyor. 

Burhaniye Belediyesi, imar, fen, temizlik ve tanıtım alanında yürüttüğü hizmetlerin yanı sıra sosyal yardımlaşma konularında da faaliyetlerini hızla sürdürüyor. İlçede yaşayan yardıma muhtaç aileleri tek tek tespit eden Belediye ekipleri, ilçenin merkezinde kurulan iftar çadırına gelemeyen ve yardıma muhtaç ailelere evinde sıcak yemek hizmeti götürüyor. 

Belediye Başkanı Fikret Akova tarafından takip edilen ve yürütülen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Projesi kapsamında 60 aileye sıcak yemek yardımı yapılıyor. Zabıta ekiplerinin kapı kapı dolaşarak yemek dağıttığını gören vatandaşlar, belediyenin yaptığı bu hizmeti çok yerinde bulduklarını dile getirdiler. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Fikret Akova, "Belediye olarak her ramazan ayında 3 yıldır sürdürdüğümüz sıcak yemek dağıtımına bu yılda devam ediyoruz. Her yıl şehir merkezinde açtığımız iftar çadırında günde yaklaşık 500 kişiye sıcak yemek dağıtımı yapıyoruz. Fakat iftar çadırımıza gelemeyen yaşlı yada hasta yardıma muhtaç ailelerimizi de unutmuyoruz. Zabıta ekiplerimiz tarafından belirlenen adreslere her gün muntazaman yardımlarımızı ulaştırıyoruz. Bundan sonrada ilçemizde bulunan kimsesiz yaşlılara ve yardıma muhtaç ailelere olan desteğimizi son hızla devam ettireceğiz. Bu konuda hazırladığımız birbirinden farklı projemiz var. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Projelerimizi ardı ardına uygulamaya koyacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2007 Salı 17:04:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?